- Kopējais stundu (akadēmiskais) skaits, no kurām:
-
640
- Teorija klātienē
-
202
- Praktiskie darbi klātienē
-
198
- Prakse klātienē
-
240
Gaļas produktu izgatavotājs
0.0
Nav vērtējuma
Lai pieteiktos programmai, lūdzu autorizējies platformā
- Izglītības iestāde
- Programmas veids
-
Profesionālās tālākizglītības programma
- Mācību nozare
-
Pārtikas rūpniecības nozare
-
Īstenošanas vietas un periodi
-
-
- Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201: 02.10.2025 - 02.06.2026
-
- Mācību izmaksas par vienu dalībnieku
-
1 298,74 €
- Personas līdzfinansējums
-
- MN, 64,94 €, Līdzmaksājums ir atkarīgs no izvēlētā izglītības programmas veida, no 5-30% apmērā no kopējās mācību maksas.
- Priekšzināšanu līmenis
-
Bez priekšzināšanām.
- Prasības iepriekšējai izglītībai
-
Vispārējā pamatizglītība (Apliecība par vispārējo pamatizglītību)
- Galvenās tēmas
-
- Labas higiēnas un ražošanas prakses nodrošināšana gaļas ieguvē un pārstrādē
- Gaļas ieguvē un gaļas pārstrādē izmantojamo iekārtu un aprīkojuma lietošana un uzturēšana
- Prakse gaļas ieguves/gaļas pārstrādes uzņēmumā
- Palīgizejvielu un materiālu sagatavošana gaļas produktu ražošanai
- Gaļas konservu un gaļas kulinārijas produktu ražošana
- Desu ražošana
- Gaļas kūpinājumu ražošana
- Gaļas pelmeņu ražošana
- Bioloģiskās gaļas produktu ražošana
- Gaļas produktu izgatavotāja prakse
- Zaļās prasmes un kompetences
-
Jā
- Profesionālās kompetences
-
-
Spēja izprast pārtikas aprites normatīvajos aktos lietotos jēdzienus un definīcijas, un gaļas produktu izgatavošanas procesu profesionālo terminoloģiju.
-
Spēja izprast un ievērot labas higiēnas prakses vadlīnijas gaļas produktu izgatavošanā.
-
Spēja sensori (organoleptiski) novērtēt gaļas produktu izgatavošanā nepieciešamo resursu daudzumu un to kvalitāti plānotā pasūtījuma izpildei.
-
Spēja izgatavot gaļas produktus atbilstoši uzņēmuma noteiktajām tehnoloģiskajām prasībām.
-
Spēja racionāli sakārtot darba vietu un izgatavot gaļas produktus.
-
Spēja sagatavot un lietot tehnoloģiskās iekārtas, instrumentus un aprīkojumu atbilstoši to funkcijām gaļas produktu izgatavošanas procesā.
-
Spēja lietot atbilstošus tīrīšanas, mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļus.
-
Spēja pielāgoties izmaiņām uzņēmuma iekšējās kontroles sistēmā, tai skaitā jaunu tehnoloģiju ieviešanā, tehnoloģisko iekārtu un aprīkojuma pilnveidošanas gadījumā.
-
Spēja pilnveidot profesionālas prasmes, izvērtēt un radoši izmantot pieredzi gaļas produktu izgatavošanā.
-
Spēja zināt un ievērot marķēšanas principus.
-
Spēja sekot līdzi aktuālajām tendencēm un jaunākajām tehnoloģijām gaļas produktu izgatavošanā, izmantojot dažādus informatīvos avotus un informācijas tehnoloģijas.
-
- Personai nepieciešamais materiāltehniskais nodrošinājums
-
Izglītības iestāde nodrošina materiāltehnisko bāzi klātienes mācību procesam.
- Noslēguma pārbaudījums
-
Eksāmens
- Izglītības dokuments
-
Profesionālās kvalifikācijas apliecība
- Uz izglītības programmu attiecināmā kvalifikācija
-
Gaļas produktu izgatavotājs (3.PKL)
- Valoda
-
Latviešu
- Paredzētais mācību norises laiks
-
-
darba dienu vakari
-
brīvdienas
-
jaukti
-
- Īstenošanas periods (nedēļās)
-
31
- Informācija par izglītības programmu izglītības iestādes tīmekļa vietnē